KOPJE KOFFIE DOEN?

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen of inmiddels besloten dat je het schrijven van je tekst uit handen gaat geven?  Vraag een offerte aan! In het geval van grote opdrachten, zoals het schrijven van een websitetekst, serie artikelen, grote teksten of een andere omvangrijke opdracht kom ik graag kennismaken. Dit kan bij jou, ergens in een café of online via Skype.

Het kennismakingsgesprek, ongeacht op welke locatie en op welke manier, wordt nooit in rekening gebracht.

 

SCHOENMAKER BLIJF BIJ JE LEEST

Ik schrijf en redigeer allerlei soorten teksten. Alles wat te maken heeft met (digitale) vormgeving behoort helaas niet tot mijn capaciteiten. MAAR! Ik ken wel de juiste mensen op dat gebied. Laat nu dus niet je gedroomde website, flyer, film of marketingcampagne aan diggelen vallen. Als je zowel vormgeving als tekst nodig hebt, help ik je graag aan het totale pakket. 

 


OFFERTEBASIS

Puntjes op de I werkt ten aanzien van het schrijven of redigeren van teksten op offertebasis. Op voorhand wordt een inschatting gemaakt hoeveel uren nodig zijn om de opdracht te voltooien. Op basis daarvan wordt de prijs bepaald.

Er is altijd een tussentijdse beoordeling en een aanpasronde nadat de tekst geschreven is. 


MEER INFORMATIE

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, tips of wil je gewoon wat meer informatie? Laat je contactgegevens achter en ik zorg ervoor dat we elkaar snel spreken. Liever mij berichten? Dat kan via: info@puntjesopdei.com 


LAAT JE CONTACTGEGEVENS ACHTER