WEBSITETEKSTEN

Je bent ondernemer of je staat op het punt om er een te worden. Je wilt niets liever dan aan de slag met je corebusiness. Je bent razend enthousiast over je dienst of product en helemaal klaar om hordes klanten te verwelkomen. Tegelijkertijd begrijp je als geen ander de kracht van een goede website, een pakkende tekst en het belang van een heldere boodschap naar je klanten of gasten. Mis jij een goede tekst voor op je website of in je promotiemateriaal? Laat mij het schrijven!


ARTIKELEN & PERSBERICHTEN

Een artikel nodig voor op een website, in een blad, tijdschrift, nieuwsbrief, krant of jubileumnummer? Geen probleem! Bespaar tijd en ergernis door het uit te besteden. 

BAKKIE DOEN?

Direct een afspraak maken om bij een kop koffie kennis te maken?


OVERIGE TEKSTEN

Cliché maar waar: er is geen tekst die niet geschreven kan worden. Flyers, slogans, uitnodigingen of speeches: ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.


BESTAANDE TEKST

Misschien heb je al een bestaande tekst. Een folder, menukaart of is je website inmiddels  al jaren in de lucht. Toch vraag je je af of het allemaal wel klopt. Wie urenlang aan een tekst heeft gewerkt, kan 'blind' worden voor zijn eigen fouten.

Zeker weten dat de komma’s juist staan, je geen d of t verkeerd hebt neergezet en de zinnen grammaticaal kloppen? Laat je tekst nakijken. Een leesbaarheidscheck, grammatica- en spellingscontrole, kortom: alle puntjes op de i!

SCHOENMAKER BLIJF BIJ JE LEEST: MEER NODIG DAN ALLEEN TEKST?

Ik houd mij voornamelijk bezig met het schrijven en bewerken van teksten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het na de laatste punt ophoudt. Heb je niet alleen tekst nodig maar ook vormgeving, beeld of video? Geen probleem! Ik werk samen met toppers op het gebied van vormgeving, fotografie en video. Zo klopt je website, flyer of promotiemateriaal niet alleen tekstueel maar ziet het er ook top uit.