Van een sinterklaasgedicht tot het nakijken van je hele scriptie. Bespaar tijd en een hele boel ergernis door het uit te besteden! Hier een kleine greep uit de opties. Upload direct een pagina van je scriptie voor een offerte of vraag je offerte voor een andere tekst op bij Contact.


SOLLICITATIEBRIEF

Je bent super enthousiast over die ene gave baan maar het lukt maar niet om je enthousiasme op papier te zetten. Het ene na het andere kladje verdwijnt in de prullenbak en met het weggooien van elke brief stijgt je frustratie en wanhoop.

 

Herkenbaar? Laat mij eens (mee)kijken naar je brief of laat 'm gewoon vanaf de eerste letter voor je schrijven! Ik zorg ervoor dat jouw enthousiasme, motivatie en kwaliteiten duidelijk op papier komen te staan.  

SCRIPTIE

Na maanden van ploeteren en onderzoek is je scriptie dan ein-de-lijk af. Yes! Wat zou het zonde zijn als je punten misloopt doordat je grammatica en spelling niet op orde is. Of erger: dat je scriptie er zelfs helemaal op wordt afgekeurd.

Laat hem vooraf nakijken! Je offerte voor het nakijken van je scriptie ontvang je supersnel door hiernaast het aantal pagina's van je scriptie in te vullen en 1 pagina alvast te uploaden. 

Meekijken tijdens het schrijfproces kan natuurlijk ook. 


BESTAANDE TEKST

Er hoeft geen tekst meer vanaf de eerste letter te worden geschreven, want dat heb je zelf al gedaan. Helemaal klaar, de inhoud staat als een huis. Toch vraag je je af of het tekstueel allemaal wel klopt. Wie urenlang aan een tekst heeft gewerkt, kan 'blind' worden voor zijn eigen fouten.

Zeker weten dat de komma’s juist staan, je geen d of t verkeerd hebt neergezet en de zinnen grammaticaal kloppen? Laat je tekst nakijken. Een leesbaarheidscheck, grammatica- en spellingscontrole, kortom: alle puntjes op de i!

OVERIGE TEKSTEN

Je hebt het lootje met je vaders naam getrokken voor Sinterklaas, er moet een spandoek in de tuin van een Abraham/Sarah komen of je moet je aanstaande een spectaculaire gelofte brengen tijdens jullie bruiloft. Welke tekst je ook nodig hebt, niets is onmogelijk. Hoe penibel je literaire of poëtische situatie nu misschien ook lijkt, het eindresultaat ligt al bijna voor je neus. Neem snel contact op!