Jij hebt een tekst nodig. Wat voor tekst dat ook moet zijn, ik ga hem voor je schrijven! 


WEBSITETEKSTEN

Je bent ondernemer of je staat op het punt om er een te worden. Je wilt niets liever dan aan de slag met je corebusiness. Je bent razend enthousiast over je dienst of product en helemaal klaar om hordes klanten te verwelkomen. Tegelijkertijd begrijp je als geen ander de kracht van een goede website, een pakkende tekst en een heldere boodschap naar je klanten of gasten.

 

Zeker weten dat jouw enthousiasme en passie goed overkomen en zo de meeste klanten trekken? Laat mij je websiteteksten schrijven zodat jij je volledig kunt focussen op datgene waar jíj goed in bent!

SOLLICITATIEBRIEF

Je bent super enthousiast over die ene gave baan maar het lukt maar niet om je enthousiasme op papier te zetten. Het ene na het andere kladje verdwijnt in de prullenbak en met het weggooien van elke brief stijgt je frustratie en wanhoop.

 

Herkenbaar? Laat mij eens (mee)kijken naar je brief of hem gewoon vanaf de eerste letter voor je schrijven! Ik zorg ervoor dat jouw enthousiasme, motivatie en kwaliteiten duidelijk op papier komen te staan.