Misschien heb je al een bestaande tekst. Is je scriptie klaar, je brief geschreven of de website al jaren in de lucht. Toch vraag je je af of het allemaal wel klopt. Wie urenlang aan een tekst heeft gewerkt, kan 'blind' worden voor zijn eigen fouten.

Zeker weten dat de komma’s juist staan, je geen d of t verkeerd hebt neergezet en de zinnen grammaticaal kloppen? Laat je tekst nakijken. Een leesbaarheidscheck, grammatica- en spellingscontrole, kortom: alle puntjes op de i!


SCRIPTIE

Na maanden ploeteren en onderzoek is je scriptie dan ein-de-lijk af. Yes! Wat zou het zonde zijn als je punten misloopt doordat je grammatica en spelling niet op orde is. Of erger: dat je scriptie er zelfs helemaal op wordt afgekeurd.

Laat hem vooraf nakijken! Je offerte voor het nakijken van je scriptie ontvang je supersnel door hiernaast het aantal pagina's van je scriptie in te vullen en 1 pagina alvast te uploaden. 

OVERIGE TEKSTEN

Geen scriptie maar wel een bestaande tekst die je graag nagekeken wilt hebben? Het maakt  niet uit wat voor soort tekst het is of hoe lang het is, vraag een offerte aan!